Navigation Menu+

LOOkX Review

DSC_0033Om heel eerlijk te zijn heb ik vanaf de middelbare school eigenlijk altijd make-up gebruikt, en ging echt de deur niet uit zonder mascara. Sinds ik moeder ben geworden zijn de keren dat ik met mascara, laat staan oogschaduw de deur uitga helemaal zeldzaam. Ik ben al blij als ik de kids en mezelf fris en fruitig heb kunnen douchen en aankleden dat eigenlijk het opmaken er gewoon bij ingeschoten is. Eigenlijk gewoon onzin dus, en een make-upje kan ik best wel gebruiken om mezelf wat leuker eruit te laten zien.
TREND_SUMR_LOOK2

Sinds dit pakketje op de deurmat is gevallen, is er serieus geen dag meer voorbij gegaan dat ik zonder make-up de deur uitga en zelfs met lipstick! Iets wat ik nog nooit echt heb gebruikt, maar de Lipstick Butterfly Purple is zo mooi en fijn in gebruik! De uitstraling van de verpakking is al lekker luxe en belooft al iets moois. Maar LOOkX maakt dit in mijn ogen ook zeker waar! De aandacht wordt naar je lippen getrokken met deze toch wel opvallende kleur die lekker zomers is!

 

Schermafbeelding 2013-04-20 om 22.50.21

De 3 kleuren oogschaduw zitten in een superhandige trendbox welke met een magneetsysteem werkt, en je zelf de kleuren oogschaduw van je wens in kan doen. Ik heb de kleuren van de LOOkX Summer collectie 2013 ” Sea blue“, “Sand beige” en “Wood brown“. Vooral de “Sea blue” is helemaal favoriet in combinatie met de “Sand beige” creëer je een superlook! Ik ben verkocht, en ga zeker binnenkort mijn collectie uitbreiden want om de hele Summer 2013 collectie compleet te maken heb ik nog wel de oogschaduw ” Flower Pink” nodig.

Wat trouwens ook erg handig is dat op hun website ook nog filmpjes te vinden zijn van hoe het opgebracht wordt, helemaal leerzaam vooral voor iemand die niet dagelijks make-up opbrengt.

DSC_0029LOOkX heeft naast oogschaduw en lippenstift een hele cosmetica lijn met allemaal erg mooie producten. Neem zeker eens een kijkje. Ga naar de shop