Navigation Menu+

blog babystuffcompany.nl

Schermafbeelding 2013-05-19 om 22.03.21
Als ik mijn fotoboeken van mezelf als baby terugkijk denk ik altijd, hoe had mijn moeder me dit aan kunnen trekken. Maar ook, had mijn moeder dan echt niet meer inspiratie om een leuke kinderkamer te maken? En een blauw/wit dekentje (wat eigenlijk gordijnstof was, bekende ze later) maakte de boel ook niet gelijk hipper. Toch beweerd ze bij hoog en laag dat mijn kinderkamer in die tijd echt modern was. Toen bijna 3 jaar geleden ons eerste dochtertje werd geboren, wou ik ook een leuke hippe boxzak om alle losse speelgoedjes in op te bergen. Deze had ik via een webshop besteld (welke ik nu niet ga noemen, omdat ik deze toendertijd echt wel wateenleukewebshops.nl waardig had gevonden. Oke, ik geloof het mijn vroegere kinderkamer was gewoon ook hip (voor die tijd). Maar hoe kan zo’n toffe uil over 10, 20, 50 jaar nou opeens niet hip meer zijn?
Schermafbeelding 2013-05-19 om 22.04.19
Ik kan het niet geloven. Dit is toch blijvend? Als later je zoon/dochter later foto’s terugkijkt zegt deze toch gewoon van ” O, mam wat had jij een goede smaak!” en “Wat had ik toch een hippe kamer zeg”.

En alleen daarvoor al zeg ik, neem echt snel een kijkje in deze shop! Voorkom de scenario’s die ikzelf heb! Oke, alle gekheid op een stokje op deze webshop vindt je zoveel leuks, van knuffels tot bellenkoorden tot heeeel veel wenskaarten met hertjes en uilen op een stokje.
IMG_0691