Navigation Menu+

BLOG/REVIEW Tas Meneer de Uil

IMG_9942Hallo, meneer de Uil. Waar breng je ons naar toe? Naar Fabeltjesland! Eh, ja. Naar Fabeltjesland! En zo kan ik nog wel even doorgaan want eigenlijk ken ik gewoon heel die tekst nog altijd uit mijn hoofd. En eigenlijk is dat best knap want ik keek het toen dit nog op nederland 1,2 of 3 werd uitgezonden. En aangezien ik tot mijn 8ste levensjaar alleen beschikking had over nederland 1,2 of 3 is dat toch wel wat jaartjes geleden. Oke, oke daarna is het natuurlijk ook nog wel uitgezonden, en tot op de dag van vandaag wordt dit  nog altijd herhaalt. Kortom, meneer de Uil is nog altijd superleuk. Tas-uil-blauw2


 En wat eigenlijk nog leuker is, is deze geweldige “Meneer de Uil” tas! Want zeg nou zelf, hier wil je toch mee gezien worden? Ik in ieder geval wel, en zo is deze tas al sinds dat ik hem heb mijn lievelingstasje/portemonnee in één! En ik ben zeker niet de enige die deze tas leuk vindt, want alle leuke opmerkingen erover zijn niet meer op één hand te tellen. Gewoon bij het afrekenen, of een wildvreemde die je aanspreekt op straat. En iedereen associeert het ook echt met meneer de uil, hoe grappig.

Tas-uil-blauwOok erg handig aan het tasje is, is dat deze draagbaar is om je pols (als clutch) maar er zit ook een hengsel bij voor om je schouder! Zo kan je ook nog eens combineren. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het tasje het leukst vind om de pols.

IMG_9943Het tasje is gemaakt van imitatieleer, en 24 x 14 cm groot. Door het formaat staat het juist zo leuk om de pols, aan een hengsel oogt ie als echte tas net wat klein, maar het kan opzich prima, want je ziet het genoeg van die kleine tasjes. Maar dat is maar net wat je smaak is. Het is in ieder geval erg handig dat de keuze aan jou wordt gelaten doordat er twee hengsels bij geleverd worden, en je zo ook nog eens kan afwisselen!

Naast deze superleuke tas heeft OneofEve nog veel meer leuks! Waaronder leuke kleine blikjes en tal van mooie sieraden.

Kortom neem snel een kijkje, en boven de € 9,95 is het altijd gratis verzenden. En wat het nog eens extra leuk maakt is dat je bestelling altijd leuk verpakt wordt. Een waar feestje door je brievenbus!

Ga naar de webshop